suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lumijoen kunta

Kunnallinen päiväkoti

  • Palvelu
  • Lumijoki
  • Julkinen palvelu

Lumijoen kunnassa on kolme päiväkotiryhmää. Ryhmän lapset ovat iältään 1 - 6-vuotiaita. Ryhmissä työskentelee lastentarhanopettaja ja lastenhoitajia.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on edistää lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista. Varhaiskasvatustoiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista vuorovaikutusta lapsiryhmässä ja se koostuu hoidon, kasvatuksen ja opetuksen kokonaisuudes ...

Toimi näin

Tee päivähoitohakemus viimeistään 4 kk ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Jos hoitotarpeen alkamisajankohta ei ole ennakoitavissa yllättävän työllistymisen tai opiskelun vuoksi toimita hakemus viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan.

Voit tulostaa hakemuksen ja toimittaa sen päiväkodille tai kunnantalolle. Hakemus on voimassa yhden vuoden saapumispäivästä lukien. Tee erikseen hakemus jokaisesta päivähoitoon hakevasta lapsesta. Toimita tuloselvitykset päivähoitomaksun määrittämistä varten viimeistään toisen hoitokuukauden loppuun mennessä. Mikäli et toimita asianmukaisia tuloselvityksiä, peritään päivähoidosta korkein maksu, kunnes toimitat tulotiedot.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelua saavat varhaiskasvatusikäiset lapset ja heidän perheensä.

Palvelun toteuttaa

Lumijoen kunta

Palvelusta vastaa

Lumijoen kunta
Tekstistä vastaa: Lumijoen kunta
Päivitetty: 14.6.2023