suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mänttä-Vilppulan kaupunki

Kulukorvaus ajalta, jolloin asiakas osallistuu työllistymistä edistäviin palveluihin

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Mänttä-Vilppulan kaupunki vastaa palvelun tarjoamisesta henkilöille, joiden kotikunta on Mänttä-Vilppula tai Juupajoki ja jotka kuuluvat työllisyyden edistämisen kuntakokeilun kohderyhmään. Tampere vastaa palvelusta myös kotoutumisaikaisille pirkanmaalaisille maahanmuuttajille. Palvelu ei koske Pirkanmaan kunnista Kuhmoisten kotoutumisaikaisia maahanmuuttajia.

Kokeilun kohderyhmään kuuluvat työ ...

Toimi näin

Jos saat työttömyysetuutta, Kela tai työttömyyskassa maksaa kulukorvauksen työttömyysetuuden maksamisen yhteydessä ja sitä ei tarvitse erikseen hakea.

Jos sinulla ei ole oikeutta työttömyysetuuteen, keskustele OMA-valmentajasi kanssa mahdollisuudestasi saada harkinnanvaraista kulukorvausta. Hae harkinnanvaraista kulukorvausta täyttämällä lomake Kokeilualueen kunnalta haettava kulukorvaus (KK612) ja palauta lomake Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluihin. Kulukorvausta on haettava kuukauden kuluessa maksatusjakson päättymisestä. Korvaus maksetaan jälkikäteen KEHA-keskuksesta. kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluihin. Kulukorvausta on haettava kuukauden kuluessa maksatusjakson päättymisestä. Korvaus maksetaan jälkikäteen KEHA-keskuksesta.

Kenelle ja millä ehdoin

Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut voi myöntää harkinnan mukaan kulukorvausta, jos et ole oikeutettu saamaan sitä Kelasta tai työttömyyskassasta tai minkään muun lain nojalla. Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ei voi myöntää harkinnanvaraista kulukorvausta, jos sinulla on mahdollisuus saada työttömyysetuutta ilmoittautumalla TE-toimistossa työttömäksi työnhakijaksi.

Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut voi myöntää harkinnan mukaan kulukorvausta, jos et ole oikeutettu saamaan sitä Kelasta tai työttömyyskassasta tai minkään muun lain nojalla. Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ei voi myöntää harkinnanvaraista kulukorvausta, jos sinulla on mahdollisuus saada työttömyysetuutta ilmoittautumalla TE-toimistossa työttömäksi työnhakijaksi. Kulukorvauksen päätös on tehtävä TE-toimistossa tai kokeilukunnissa.

Palvelun toteuttaa

Mänttä-Vilppulan kaupunki

Muut vastuuorganisaatiot

ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus

Palvelusta vastaa

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Tekstistä vastaa: Mänttä-Vilppulan kaupunki
Päivitetty: 21.4.2022