suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lempäälän kunta

Kulukorvaus ajalta, jolloin asiakas osallistuu työllistymistä edistäviin palveluihin

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Harkinnanvaraista kulukorvausta voidaan myöntää, jos työtä vailla olevalla henkilöasiakkaalla ei ole oikeutta kulukorvaukseen työttömyysetuuden maksajalta tai jonkin muun lain perusteella. Sitä voidaan maksaa seuraavien työllistymistä edistävien palvelujen ajalta:

  • työvoimakoulutus
  • työnhaku- ja uravalmennus
  • koulutus- ja työkokeilu.

Kulukorvausta maksetaan vain palveluun osallistumispäiviltä ...

Toimi näin

Jos saat työttömyysetuutta, Kela tai työttömyyskassa myöntää kulukorvauksen työttömyysetuuden maksamisen yhteydessä ja sitä ei tarvitse erikseen hakea.

Jos sinulla ei ole oikeutta työttömyysetuuteen, keskustele OMA-valmentajasi kanssa mahdollisuudestasi saada harkinnanvaraista kulukorvausta. Hae Lempäälän kunnan työllisyyspalvelujen maksamaa harkinnanvaraista kulukorvausta täyttämällä lomake Kokeilualueen kunnalta haettava kulukorvaus (KK612) ja palauta lomake Lempäälän kunnan työllisyyspalveluihin. Kulukorvausta on haettava kuukauden kuluessa maksatusjakson päättymisestä. Korvaus maksetaan jälkikäteen.

Kenelle ja millä ehdoin

Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut voi myöntää harkinnan mukaan kulukorvausta, jos et ole oikeutettu saamaan sitä Kelasta tai työttömyyskassasta tai minkään muun lain nojalla. Lempäälän kunnan työllisyyspalvelut ei voi myöntää harkinnanvaraista kulukorvausta, jos sinulla on mahdollisuus saada työttömyysetuutta ilmoittautumalla TE-toimistossa työttömäksi työnhakijaksi.

Palvelun toteuttaa

Lempäälän kunta

Palvelusta vastaa

Lempäälän kunta
Tekstistä vastaa: Lempäälän kunta
Päivitetty: 13.1.2023