suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Heinolan kaupunki

Kulttuuriavustukset

  • Palvelu
  • Heinola
  • Julkinen palvelu

Avustuksilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä kulttuuri- ja taidepalvelujen tarjonnalle sekä taiteen harjoittamiselle ja harrastamiselle. Yhdistyksen pääasiallisena tehtävänä tulee sääntöjen mukaan olla kulttuuritoiminta.

Heinolassa kulttuurijärjestöjen vuosiavustuksen myöntämisestä päättää elinvoimalautakunta ja kohdeavustuksista kulttuuripalveluiden osastopäällikkö.

Vuosiavustus ilmoitetaan hae ...

Toimi näin

Hae vuosiavustusta linkin kautta, joka tulee ladattavaksi Heinolan verkkosivuille haun alkaessa keväisin. Vuosiavustus myönnetään kerran vuodessa ja avustuksen jakamisesta päättää elinvoimalautakunta.

Vuosiavustuksen saamiseksi kulttuurijärjestön tulee hakemuksen liitteinä esittää tiedot jäsenistöstä, toimintakertomus, tilinpäätös ja tarkastuskertomus edelliseltä vuodelta. Liitteinä tulee olla myös toimintasuunnitelma ja talousarvio sille vuodelle, jolle avustusta haetaan.

Kohdeavustuksia haetaan Heinolan verkkosivuilla olevan erillisen linkin kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustuksia myönnetään sekä säännölliseen toimintaan että tapahtumien järjestämiseen.

Tausta ja lainsäädäntö

Yhdistykset, säätiöt, laitokset, yksittäiset kansalaiset ja muut kunnassa toimivat yhteisöt voivat saada kulttuuritoiminnan harjoittamiseen ja edistämiseen avustuksia kunnalta. Kunnan tehtävänä on tukea kulttuuritoimintaa kunnassa.

Kunnat voivat avustaa teatteri-, tanssi- ja sirkustoimintaa sekä museo- ja musiikkitoimintaa kunnassa eri tavoin.

Palvelun toteuttaa

Heinolan kaupunki

Palvelusta vastaa

Heinolan kaupunki
Tekstistä vastaa: Heinolan kaupunki
Päivitetty: 2.10.2023