suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Koy Jokioisten Vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Jokioinen
  • Julkinen palvelu

Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnoilla on neljätoista kerros- ja rivitaloa, joihin on voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Hakemukset ovat voimassa neljä kuukautta.

Toimi näin

Saadakseen vuokra-asunnon hakijan tulee jättää asuntohakemus tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla yhtiön isännöitsijään tai kunnan kiinteistösihteeriin.

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Asunto-olojen kehittämisen tarkoituksena on turvata kuntalaisille mahdollisuus kohtuulliseen asumiseen. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta

Palvelun toteuttaa

Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnot

Palvelusta vastaa

Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnot
Tekstistä vastaa: Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnot
Päivitetty: 14.2.2022