suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Kotoutujan alkukartoitus

  • Palvelu
  • 21 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tampereen kaupunki vastaa palvelun tarjoamisesta työttömänä työnhakijoina oleville sekä työllistettyinä ja työllistymistä edistävissä palveluissa oleville maahanmuuttajille tai vieraskielisille henkilöille, joiden kotikunta on Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, U ...

Toimi näin

  1. Ilmoittaudu työnhakijaksi TE-toimistoon.
  2. Kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi, otamme sinuun yhteyttä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluista joko soittamalla, sähköpostilla tai kirjeellä ja ilmoitamme ajanvarauksesta.
  3. Teemme alkukartoituksen yhdessä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen toimipisteessä tai etäyhteydellä. Työllisyys- ja kasvupalvelut hankkii tarvittaessa tulkkauksen ajanvaraukselle.

Kenelle ja millä ehdoin

Alkukartoituksen laatiminen edellyttää, että olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-toimistoon. Ilmoittautumisen jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja selvitetään, onko sinulla mahdollisuus kotoutumispalveluihin.

Palvelun toteuttaa

Tampereen kaupunki

Palvelusta vastaa

Tampereen kaupunki
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 25.10.2023