suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lohjan kaupunki

Kotiutustiimi

  • Palvelu
  • Lohja
  • Julkinen palvelu

Kotiutustiimi toimii koko Lohjan alueella yhteistyössä kotihoidon, osastojen, erikoissairaanhoidon, omaisten, sosiaalityöntekijöiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Kotiutustiimin tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman nopea, turvallinen ja sujuva kotiutuminen päivystyspoliklinikalta, sairaalan ja terveyskeskuksen osastoilta sekä turvallinen kotona oleminen toipilasaikana. Kotiutustiimin työntekijä käy tarvittaessa tapaamassa asiakasta jo sairaalassa tai terveyskeskuksessa selvittääkseen tilanteen ja avun tarpeen sekä varmistaakseen sujuvan kotiutuksen.

Asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen palvelusuunnitelma. Mahdollisesta jatkohoidosta vastaa alueen kotihoito tai muu taho (omaiset, omaishoitaja, muu hoitoyksikkö tai kolmas sektori).

Kotiutustiimiin kuuluu kolme sairaanhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa sekä fysioterapeutti.

Kenelle ja millä ehdoin

Kotiutustiimin tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman nopea, turvallinen ja sujuva kotiutuminen päivystyspoliklinikalta, sairaalan ja terveyskeskuksen osastoilta sekä turvallinen kotona oleminen toipilasaikana.

Palvelu on maksullinen.

Kotiutustiimin kartoittava kotikäynti on maksuton. Muuten kotiutustiimin käynnit ovat maksullisia ja yhtenäisiä kotihoidon muiden maksujen kanssa

Perustiedot

Palvelusta vastaaLohjan kaupunki
Palvelun toteuttaaLohjan kaupunki
Alue Lohja
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lohjan kaupunki
Päivitetty: 28.6.2019