suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Paimion kaupunki

Kotiseutukokoelma

  • Palvelu
  • Paimio
  • Julkinen palvelu

Kotiseutukokoelmasta eli Paimio-kokoelmasta löydät Paimiota koskevaa kirjallisuutta sekä paimiolaisten julkaisemia teoksia. Kokoelmassa on esimerkiksi historiaan, rakennuksiin, elinkeinoelämään, koulutukseen, kulttuuriin ja yhteisöihin liittyviä teoksia. Myös Kunnallislehden (Paimion, Sauvon ja Kaarinan alueen paikallislehti) kirjaksi sidotut vuosikerrat vuodesta 1916 lähtien ovat kotiseutukokoelmassa.

Toimi näin

Kotiseutukokoelman aineisto on lukituissa kaapeissa kirjaston lukusalissa. Kun haluat tutkia kotiseutukokoelmaa, pyydä henkilökuntaa avaamaan sinulle ovet. Voit myös tutustua kotiseutukokoelman sisältöön etukäteen verkkoasioinnissa "Vaski-verkkokirjasto". Kirjoita hakukenttään "Paimio-kokoelma".

Jos haluat luovuttaa kotiseutukokoelmaan aineistoa, soita kirjastoon tai lähetä sähköpostia osoitteeseen paimio.kirjasto@paimio.fi. Voit myös asioida kirjastossa sen palveluaikoina, jotka näet palvelupaikasta ”Paimion kaupunginkirjasto”.

Kenelle ja millä ehdoin

Voit tutustua kotiseutukokoelmaan kirjaston palveluaikoina. Palveluajat voit tarkistaa palvelupaikasta ”Paimion kaupunginkirjasto”. Kotiseutukokoelman aineistoa ei lainata kotiin. Osasta aineistoa löydät myös lainattavat kappaleet kirjaston avokokoelmasta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPaimion kaupunki
Palvelusta vastaaPaimion kaupunki
Alue Paimio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Paimion kaupunki
Päivitetty: 7.7.2021