suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Huittisten kaupunki

Kotisairaanhoito

  • Palvelu
  • Huittinen
  • Julkinen palvelu

Kotisairaanhoito on suunnitelmaan perustuvaa, moniammatillista palvelua. Kotisairaanhoitaja voi esimerkiksi huolehtia lääkehoidosta, kivun- tai haavanhoidosta tai tukea kotona tapahtuvaa saattohoitoa.

Toimi näin

Ota yhteyttä:

Pohjoinen, etelä, länsi; kotihoidon esimies, puh. 044 560 3219

Kuninkainen, itä; kotihoidon avopalveluohjaaja, puh. 044 560 4246

Kaarirannan rivitalot; Kaarirannan palveluasuntojen avopalveluohjaaja, puh. 050 394 6779

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Jatkuvasti ja säännöllisesti annetusta kotisairaanhoidosta ja sosiaalihuoltoasetuksen (607/83) 9 §:n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitetusta kotipalvelusta voidaan periä palvelun laadun ja määrän, palvelun käyttäjän maksukyvyn sekä perheen koon mukaan määräytyvä kohtuullinen kuukausimaksu.

Palvelussa on käytössä palveluseteli.

Huittisten kaupunki

Kotisairaanhoidon palvelusetelin enimmäisarvo on väh. 27 €/ tunti. Em. setelin saa talous, jonka bruttotulot eivtä ylitä annettua tulorajaa.

Tausta ja lainsäädäntö

Kotisairaanhoito on tarkoitettu henkilöille, jotka sairauden tai toimintakyvyn alentumisen vuoksi eivät voi käyttää muita avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja. Kotisairaanhoito on suunnitelmaan perustuvaa, moniammatillista palvelua. Kotisairaanhoitaja voi esimerkiksi huolehtia lääkehoidosta, kivun- tai haavanhoidosta tai tukea kotona tapahtuvaa saattohoitoa.

Kotisairaanhoidossa käytettävät hoitosuunnitelman mukaiset pitkäaikaisen sairauden hoitoon tarvittavat hoitotarvikkeet sisältyvät hoitoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHuittisten kaupunki
Palvelusta vastaaHuittisten kaupunki
Alue Huittinen
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Huittisten kaupunki
Päivitetty: 9.10.2020