suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Kotihoidon tukipalvelut

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Ateriapalvelua voidaan myöntää henkilölle, joka ei omatoimisesti suoriudu ruuanvalmistuksesta. Ensisijaisesti suositellaan ateria-automaattia. Erityisruokavaliot huomioidaan. Kuljetettavissa aterioissa Karkkilassa ja Vihdissä toimitetaan arkisin lämmin ja viikonlopuksi kylmä annos.

Asiakkaalle voidaan myöntää turvapuhelin, johon vastataan ympärivuorokauden vastaanottokeskuksessa. Turvapuhelin myönnetään, kun asiakas kokee sairaudesta tai vammasta johtuvaa turvattomuutta tai toimintakyky on alentunut.

Kauppa-, apteekki- ja vaatehuolto-asiointipalvelu takoittaa, että asiakas saa päivittäiskauppatavarat kaupasta, reseptit ja lääkkeet apteekista sekä vaatehuoltoon liittyvän kuljetuksen silloin kun asiakas ei itse kykene asioimaan kodin ulkopuolella, eikä asiointiin voi käyttää apuna omaisia taia läheisiä tai kodin olosuhteiden vuoksi vaatteiden pesu ei ole mahdollista kotona.

Peseytymispalveluun kuuluu peseytymisessä avustaminen kodin ulkopuolella ja tarvittaessa kuljetuspalvelu peseytymispaikkaan. Kuljetuspalvelu on mahdollista ostaa erillisenä palveluna. Peseytymispalvelu toteutetaan ennalta sovittuina päivinä kerran viikossa ennalta sovitussa paikassa. Peseytymisessä avustetaan tarvittaessa. Kerran kuukaudessa peseytymispalvelun asiakkailla on mahdollisuus saunotukseen.

Toimi näin

Kotihoidon tukipalvelua tarvitsevat voivat olla yhteydessä Ikäihmisten sosiaalipalveluiden ohjaus- ja neuvontanumeroon, oman alueensa sairaanhoitajiin tai kotihoidon osastonhoitajiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Joko kiinteä hintainen tai tulosidonnainen

Perustiedot

Palvelusta vastaaPerusturvakuntayhtymä Karviainen
Alue Karkkila, Vihti
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Perusturvakuntayhtymä Karviainen
Päivitetty: 3.3.2020