suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pielaveden kunta

Kotihoidon sairaanhoidollinen palvelu

  • Palvelu
  • Pielavesi
  • Julkinen palvelu

Kotihoidon sairaanhoidollinen palvelu on suunnitelmaan perustuvaa, moniammatillista palvelua. Kotihoidon sairaanhoitaja voi esimerkiksi huolehtia lääkehoidosta, kivun- tai haavanhoidosta tai tukea kotona tapahtuvaa saattohoitoa.

Kotipalvelun sairaanhoidollisessa palvelussa käytettävät hoitosuunnitelman mukaiset pitkäaikaisen sairauden hoitoon tarvittavat hoitotarvikkeet sisältyvät hoitoon.

Toimi näin

Ota yhteyttä kotihoidon toimistoon, jos koet tarvitsevasi kotihoidon sairaanhoidollista palvelua tai haluat lisätietoja palvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kotihoidon sairaanhoidollinen palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka sairauden tai toimintakyvyn alentumisen vuoksi eivät voi käyttää muita avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja.

Palvelu on maksullinen.

Kotihoidon palveluista peritään perusturvalautakunnan vahvistamat asiakas- ja palvelumaksut.

Palvelussa on käytössä palveluseteli.

Palveluseteli kotihoidossa

Kotihoidon palveluseteli voidaan myöntää määrärahojen puitteissa säännöllisen ja tilapäisen kotihoidon järjestämiseksi.

Tausta ja lainsäädäntö

Kotisairaanhoito on tarkoitettu henkilöille, jotka sairauden tai toimintakyvyn alentumisen vuoksi eivät voi käyttää muita avoterveydenhuollon ja sairaanhoidon palveluja. Kotisairaanhoito on suunnitelmaan perustuvaa, moniammatillista palvelua. Kotisairaanhoitaja voi esimerkiksi huolehtia lääkehoidosta, kivun- tai haavanhoidosta tai tukea kotona tapahtuvaa saattohoitoa.

Kotisairaanhoidossa käytettävät hoitosuunnitelman mukaiset pitkäaikaisen sairauden hoitoon tarvittavat hoitotarvikkeet sisältyvät hoitoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPielaveden kunta
Palvelusta vastaaPielaveden kunta
Alue Pielavesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pielaveden kunta
Päivitetty: 3.2.2020