suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Kotihoidon ateriapalvelu

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Ateriapalvelu on Laukaan kunnan kotihoidon palvelu, joilla tuetaan vanhusten kotona asumista. Muita kotihoidon tukipalveluja ovat kauppapalvelu, turvapalvelu sekä kuljetuspalvelu.

Ateriapalvelu voidaan myöntää asiakkaalle, joka tarvitsee sitä tukemaan ravitsemustaan. Kotihoidon asiakkuus ei ole ehtona palvelun myöntämiselle.

Ensisijainen ateriapalveluvaihtoehto on Menumat-ateria –automaatti, johon voi tilata 18 haluamaansa ateriaa ja jälkiruokaa. Menumat-automaatin ruuat ovat pakasteita, jotka voi lämmittää laitteen uunissa itselle sopivana ajankohtana.

Kotiin kuljetetun aterian voi saada kymmenen kilometrin säteellä Sarahovin palvelutalosta (kirkonkylä) tai Männikön palvelutalosta (Lievestuore). Ateriat kuljetetaan kolmena päivänä viikossa. Kuljetuspäivän ateriat toimitetaan lämpiminä ja välipäivien ateriat kylminä.

Toimi näin

Ateriapalvelua haetaan kirjallisesti. Hakemukseen on liitettävä asiakastietojen käsittelyä koskeva suostumuslomake, mikäli sitä ei ole tehty muussa yhteydessä. Päätös postitetaan asiakkaalle.

Lisätietoja kotihoidon tukipalveluista löydät verkkosivulta. Lisätietoja voit kysyä myös asiakasohjaksesta tai kotihoidon asiakasvastaavalta.

Ateriapalvelun laskutuksesta saat lisätietoja toimistosihteeriltä. Voit asioida myös vanhus- ja vammaispalveluiden toimistossa, joka sijaitsee Laukaan kirkonkylässä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021