suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Laukaan kunta

Kotihoidon ateriapalvelu

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu
Alue: Laukaa
Palvelun kieli: suomi

Ateriapalvelu on Laukaan kunnan kotihoidon palvelu, joilla tuetaan vanhusten kotona asumista. Muita kotihoidon tukipalveluja ovat kauppapalvelu, turvapalvelu sekä kuljetuspalvelu.

Ateriapalvelu voidaan myöntää asiakkaalle, joka tarvitsee sitä tukemaan ravitsemustaan. Kotihoidon asiakkuus ei ole ehtona palvelun myöntämiselle.

Ensisijainen ateriapalveluvaihtoehto on Menumat-ateria –automaatti, johon voi tilata 18 haluamaansa ateriaa ja jälkiruokaa. Menumat-automaatin ruuat ovat pakasteita, jotka voi lämmittää laitteen uunissa itselle sopivana ajankohtana.

Kotiin kuljetetun aterian voi saada kymmenen kilometrin säteellä Sarahovin palvelutalosta (kirkonkylä) tai Männikön palvelutalosta (Lievestuore). Ateriat kuljetetaan kolmena päivänä viikossa. Kuljetuspäivän ateriat toimitetaan lämpiminä ja välipäivien ateriat kylminä.


Toimi näin

Ateriapalvelua haetaan kirjallisesti. Hakemukseen on liitettävä asiakastietojen käsittelyä koskeva suostumuslomake, mikäli sitä ei ole tehty muussa yhteydessä.

Tulostettavat hakemuslomakkeet sekä lisätietoja tukipalveluista löydät verkkosivulta. Toimita hakemus kotihoitotoimistoon (Laukaan kunta, Kotihoito, PL 6, 41341 Laukaa). Päätös postitetaan asiakkaalle.

Lisätietoja kotihoidon tukipalveluista voit kysyä asiakasohjaustiimiltä sekä palvelupäälliköiltä. Uudet asiakkaat voivat ottaa yhteyttä ASTA-asiakasohjaustiimiin. Jo kotihoidon asiakkaina olevat voivat olla suoraan yhteydessä alueensa palvelupäällikköön.

Kotihoidon ateriapalvelun laskutuksesta saat lisätietoja toimistosihteeriltä. Voit asioida myös kotihoitotoimistossa, joka sijaitsee Laukaan kirkonkylässä. Toimisto on avoinna arkisin klo 8-15.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.


Palvelun toteuttaa: Laukaan Asumispalvelusäätiö, Lievestuoreen Palvelukeskusyhdistys Ry, Menumat Oy (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)