suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aluehallintovirasto

Korvaus sosiaalihuollon ammattihenkilöiden yliopistollisen erikoistumiskoulutuksen kustannuksiin

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Aluehallintovirastot myöntävät hakemuksen perusteella valtion korvauksen sosiaalihuollon ammattihenkilöiden yliopistollisen erikoistumiskoulutuksen kustannuksiin. Korvaukseen ovat oikeutettuja sosiaalityön erikoistumiskoulutusta järjestävät yliopistot ja korvaus perustuu koulutuksen suorittaneiden sosiaalityön ammattihenkilöiden lukumäärään. Korvauksen suuruudesta säädetään vuosittain sosiaali- ja ...

Toimi näin

Täytä korvauksen hakemista varten laadittu hakulomake. Lähetä hakulomake Lounais-Suomen aluehallintoviraston kirjaamoon.

Hakemus tulee toimittaa puolivuosittain. Ensimmäiseltä vuosipuoliskolta korvausta haetaan kuluvan vuoden syyskuun loppuun mennessä. Jälkimmäiseltä vuosipuoliskolta korvausta haetaan seuraavan vuoden maaliskuun loppuun mennessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Korvaukseen ovat oikeutettuja sosiaalityön erikoistumiskoulutusta järjestävät yliopistot ja korvaus perustuu koulutuksen suorittaneiden sosiaalityön ammattihenkilöiden lukumäärään.

Aluehallintovirasto tekee päätökset koulutuskorvauksista sen kalenterivuoden aikana, jolloin hakemus on saapunut aluehallintovirastoon. Määräajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon.

Tausta ja lainsäädäntö

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöiden yliopistollisen erikoistumiskoulutuksen korvauksen perusteista vuonna 2023

Palvelun toteuttaa

Aluehallintovirasto

Palvelusta vastaa

Aluehallintovirasto
Tekstistä vastaa: Aluehallintovirasto
Päivitetty: 28.8.2023