suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien palvelut

  • Palvelu
  • 13 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on korva- ja kurkkusairauksia, vaativia nenä- ja sivuonteloiden sairauksia, allergioita ja työperäistä nuhaa, puhe- ja ääniongelmia sekä pään ja kaulan alueen syöpiä.

Valtaosa potilaiden vaivoista voidaan hoitaa poliklinikallamme, joka toimii ajanvarauksella. Tavallisimmat syyt päivystyskäynteihin ovat nielupaiseet, nenäverenvuodot ja huimausoireet.

Yleisim ...

Toimi näin

Äkillisissä sairaustilanteissa ole yhteydessä yhteispäivystykseen. Muissa terveyteen liittyvissä tilanteissa ota ensisijaisesti yhteyttä omalle terveysasemallesi, jossa sinut voidaan ohjata perustutkimuksiin ja tarvittaessa laatia lähete erikoissairaanhoitoon.

Hoidossamme olevat potilaat voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä poliklinikkaamme, esimerkiksi leikkauksen jälkeisen verenvuodon vuoksi.

Kuulokeskus: myös kuulolaitetta käyttävän potilaan tulee varata aika audionomin eli kuulontutkijan tai korvakappalemekaanikon vastaanotoille. Kuulontutkijalle voit varata soitto- tai vastaanottoajan sähköisesti verkkoajanvarauspalvelussa.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen. Jos sinulla on kuulokoje, voit olla yhteydessä suoraan kuulokeskukseen.

Palvelun toteuttaa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote

Palvelusta vastaa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote
Tekstistä vastaa: Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote
Päivitetty: 4.10.2023