suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä

Kirurgian palvelut

  • Palvelu
  • 15 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kirurgialla tutkitaan ja hoidetaan sairauksia, vammoja, kasvaimia tai epämuodostumia. Eri hoitopalveluita tarjotaan ortopedian, yleiskirurgian, verisuonikirurgian, gastroenterologian, urologian ja plastiikkakirurgian erikoisaloilta. Konsultoivia kirurgeja käy säännöllisesti myös muilta suppeilta erikoisaloilta, kuten neurokirurgialta, selkäkirurgialta ja käsikirurgialta.

Kirurgiassa pyritään moderneihin kirurgisiin hoitoratkaisuihin, joissa ajanvarauksella tulevien potilaiden hoito optimoidaan etukäteen. Tavoitteena on mahdollisimman lyhyt erikoissairaanhoidon jakso sairaalassa. Laajaa yhteistyötä tehdään pohjoisella erityisvastuualueella Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa.

Kirurgista hoitoa toteutetaan leikkaus- ja anestesiayksikössä, kirurgian poliklinikalla ja toimenpidepoliklinikalla sekä kirurgian vuodeosastolla 4.

Toimi näin

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen, jonka saat terveyskeskuksesta, yksityiseltä terveysasemalta tai työterveyslääkäriltäsi.

Palvelu on maksullinen. Palvelusta riippuen peritään poliklinikkamaksu, päiväkirurgiamaksu tai hoitopäivämaksu.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Palvelusta vastaaLapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Alue Enontekiö, Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä, Utsjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lapin sairaanhoitopiiri kuntayhtymä
Päivitetty: 28.5.2021