suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Kirurgian palvelut

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite
Alue: Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Perho, Reisjärvi, Toholampi, Veteli
Palvelun kielet: suomi, ruotsi

Hoidamme kirurgisia toimenpiteitä ja hoitoa tarvitsevia potilaita kirurgian poliklinikalla sekä kirurgian osastoilla 7 & 10. Tutkimme, leikkaamme ja hoidamme sairauksia, vammoja, kasvaimia sekä epämuodostumia.

Hoitoa saat:

  • Kirurgian poliklinikalla, joka ajanvarauspoliklinikka, jonka ajat ovat joko läheteaikoja tai kontrolliaikoja, jotka on annettu osastoilta tai kirurgian poliklinikalta.
  • Kirurginen osasto 7:llä, jossa hoidamme, tutkimme ja kuntoutamme tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja vammoja sairastavia potilaita. Erityisalojamme ovat lonkka- ja polviproteesikirurgia, selkäkirurgia, vaativa polvi- ja olkapääkirurgia, vaikeat tapaturmat ja murtumaleikkaukset sekä nivelten tähystyskirurgia.
  • Kirurgisella osasto 10:llä, jossa tutkimme, leikkaamme ja hoidamme seuraavien erikoisalojen potilaita: gastroenterologia (vatsaontelon sisäinen kirurgia), endokriininen kirurgia (lähinnä kilpirauhaskirurgiaa), rintarauhaskirurgia (lähinnä rintasyöpä), plastiikkakirurgia, urologia, thorax-kirurgia (rintaontelokirurgia) ja verisuonikirurgia.
  • Leikkausosastolla. Anestesia- ja leikkaustoiminnassa on käytössä yhdeksän leikkaussalia kahdessa toimipisteessä, 15-paikkainen heräämö ja induktio. Erikoisalojamme ovat: endokrinologia, gastroenterologia, gynekologia, hammaskirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, käsikirurgia, lapsikirurgia, ortopedia, plastiikkakirurgia, silmäkirurgia, syöpäkirurgia, traumatologia, thorax- ja verisuonikirurgia, urologia sekä yleiskirurgia.

Toimi näin

Kirurgian poliklinikalle tarvitset terveyskeskuslääkärin tai yksityislääkärin lähetteen.


Palvelun toteuttaa: 
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite