suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PSHP

Kirurgia

  • Palvelu
  • 23 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (Tays) tehdään leikkauksia lähes kaikilla lääketieteen erikoisaloilla. Kirurgian palveluihin sisältyy leikkaussalitoiminta, poliklinikkatoiminta ja osastohoito.

Leikkaustoiminnan erikoisaloja ovat anestesiaologia, yleiskirurgia, gastroenterologia ja gastrokirurgia, ortopedia, gynekologia, korvataudit, silmäsairaudet, plastiikkakirurgia ja käsikirurgia.

Taysissa leikkaustoimintaa on neljässä sairaalassa. Tays Keskussairaalaan on keskitetty vaativa ja päivystyksellinen kirurgia. Tays Hatanpäällä on vuodeosastohoitoa vaativaa kirurgiaa sekä lyhytjälkihoitoista ja päiväkirurgiaa. Tays Valkeakoskella on pääasiassa päiväkirurgiaa. Tays Sastamalassa ei tehdä anestesiaa vaativia leikkauksia, mutta sielläkin tehdään toimenpiteitä paikallispuudutuksessa ja tarjotaan poliklinikkapalveluja ja vuodeosastohoitoa kirurgisille potilaille.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PSHP
Palvelusta vastaaPirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PSHP
Alue Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Jämsä, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Parkano, Pirkkala, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä PSHP
Päivitetty: 15.3.2022