suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Kirjaamo

  • Palvelu
  • 13 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kirjaamo palvelee saapuvien asiakirjojen kirjaamisessa ja muissa asiakirjojen rekisteröintiin ja asianhallintaan liittyvissä asioissa. Kirjaamo ottaa vastaan kuntayhtymälle osoitetut paperiset tai sähköiset asiakirjat, mm. hakemukset, kuntalaisaloitteet, oikaisuvaatimukset, lausuntopyynnöt ja lausunnot.

Kirjaamosta kuntalainen saa tietoja vireillä olevista asioista, päätöksistä, sopimuksista, luottamushenkilöistä sekä asiakirjojen käsittelystä ja asian kulusta. Lain mukaan jokaisella on oikeus saada tieto viranomaisen julkisesta asiakirjasta.

Toimi näin

Voit asioida kirjaamon kanssa postitse, puhelimella, sähköpostilla tai Suomi.fi viestit-palvelussa. Suomi.fi viestit-palvelun kautta voitte toimittaa myös arkaluontoisia henkilötietoja sisältäviä viestejä tai lomakkeita. Emme käsittele arkaluontoisia henkilötietoja sisältäviä asioita sähköpostin välityksellä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Maksua ei peritä seuraavissa tapauksissa: jos asiakirjasta annetaan tietoa suullisesti, jos asiakirja annetaan viranomaisen luona luettavaksi tai jäljennettäväksi, jos julkinen sähköisesti tallennettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle, sähköpostitse, jos sähköisesti tallennettu asiakirja lähetetään asianosaiselle sähköpostitse, tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan nojalla toimitetut tiedot ja kaikki 15-22 ja 34 artiklaan perustuvat tiedot ja toimenpiteet.

Tausta ja lainsäädäntö

Laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Palvelusta vastaaSiun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Alue Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Päivitetty: 7.5.2021