suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hollolan kunta

Kiinteistörekisterin tietopalvelu

  • Palvelu
  • Hollola
  • Julkinen palvelu

Kiinteistötietojärjestelmän (KTJ) hallinnosta, ylläpidosta, tietopalvelusta ja järjestelmän kehittämisestä huolehtii Maanmittauslaitos. Kiinteistötietojärjestelmään kuuluu kaksi (2) rekisteriä: kiinteistörekisteri ja lainhuuto- ja kiinnitysrekisteri. Kunnan alueella kiinteistötietojärjestelmään kuuluvan kiinteistörekisterin pitäjänä toimii Maanmittauslaitos.

Kiinteistörekisteriin on merkitty kiinteistöjä ja muita rekisteriyksiköitä koskevina tietoina perustiedot mm. kiinteistötunnus, pinta-ala, sijainti ja osuudet yhteisiin alueisiin (esim. maa- ja vesialueet) sekä tietoja kiinteistöjä koskevista käyttöoikeuksista ja –rajoituksista. Lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin on merkitty kiinteistön omistaja sekä kiinteistöä koskevat kiinnitykset ja erityiset oikeudet (esim. vuokraus, soran otto-oikeus). Kiinteistötietojärjestelmän tiedot ovat julkisia ja ne kattavat koko Suomen.

Kiinteistötietojärjestelmän tietoja voi ostaa maksullisina otteina Maanmittauslaitoksen toimipisteistä ja maistraateista. Kiinteistötietopalvelu on verkkopalvelu, jonka kautta voi selata kiinteistötietojärjestelmän tietoja. Palvelu on maksullinen ja se on tarkoitettu viranomaisille ja sellaisille käyttäjille, joille voidaan myöntää käyttölupa hakemuksen perusteella.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Rekisteriotteista ja todistuksista peritään maksu.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHollolan kunta
Palvelusta vastaaHollolan kunta
Alue Hollola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hollolan kunta
Päivitetty: 26.2.2020