suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Auralan Nuoret ry

Keskustelutukea 13-29-vuotiaille seksuaaliväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille tytöille ja naisille

  • Palvelu
  • 27 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarjoamme yksilöllistä tukea seksuaaliväkivaltaa tai sen uhkaa kohdanneille. Ammatillinen keskustelutukemme on lyhytkestoista sisältäen noin viisi tapaamiskertaa.

Seksuaaliväkivalta voi olla painostamista tai väkivaltaista pakottamista. Seksuaaliväkivalta ei kuitenkaan aina sisällä fyysistä pahoinpitelyä, yhdyntää eikä se välttämättä jätä näkyviä merkkejä kehoon. Seksuaalinen väkivalta voi olla m ...

Toimi näin

Ota yhteyttä Tyttöjen Taloon puhelimitse tai sosiaalisen median kautta (Facebook, Instagram tai WhatsApp). Varaa aika joko Turun Tyttöjen Talolle tai etätapaamiseen. Tyttöjen Talolle pääset omalla kulkuvälineellä tai linja-autolla. Etätapaamista varten et tarvitse ohjelmistoja tai sovelluksia, vaan sähköpostiosoite ja verkkoyhteydellä varustettu puhelin, tabletti tai tietokone riittää.

Kenelle ja millä ehdoin

13-29 -vuotiaille seksuaaliväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille tytöille ja nuorille naisille sukupuolenmoninaisuus huomioiden. Seksuaaliväkivalta voi olla painostamista tai väkivaltaista pakottamista. Seksuaaliväkivalta ei kuitenkaan aina sisällä fyysistä pahoinpitelyä, yhdyntää eikä se välttämättä jätä näkyviä merkkejä kehoon. Seksuaalinen väkivalta voi olla myös nimittelyä, häirintää tai altistamista seksiin ja seksuaaliseen toimintaan ja se voi myös tapahtua netissä. Myös seksuaaliväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneen läheinen voi saada tukea.

Palvelun toteuttaa

Auralan Nuoret ry

Palvelusta vastaa

Auralan Nuoret ry
Tekstistä vastaa: Auralan Nuoret ry
Päivitetty: 31.1.2023