suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun Vesi liikelaitos

Kesävesisopimuksen tekeminen

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Voit tehdä kesävesisopimuksen Oulun Veden toiminta-alueella olevaan kiinteistöösi (esim. loma-mökki), joka ei ole ympärivuotisessa käytössä ja jossa vesimittaria ei voida sijoittaa lämpimään tilaan. Jotta vesimittari ei jäätyisi, vesilaitoksen asentaja noutaa mittarin talven ajaksi säilytykseen vesilaitokselle.

Toimi näin

Halutessasi kesävesimittarin ota yhteyttä Oulun Veden asiakaspalveluun. Jos perusteet kesävesimittarille ovat olemassa, tehdään kanssasi kesävesisopimus.

Kun sopimus on voimassa, tilaa asennus Oulun Veden asiakaspalvelusta ja sovi, milloin vesimittari noudetaan pois. Sovi ajankohdat siten, että mittari noudetaan ennen pakkasten tuloa.

Jos vesimittari kuitenkin pääsee jäätymään ja rikkoontuu, älä yritä sulattaa tai vaihtaa sitä itse, koska vesivahingon vaara on silloin suuri. Tilaa korjaus Oulun Veden asiakaspalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Sopimus tehdään aina kiinteistön omistajan kanssa. Oulun Vesi harkitsee tapauskohtaisesti olosuhteiden ja sijainnin perusteella, myönnetäänkö kiinteistölle kesävesimittari.

Palvelu on maksullinen.

Katso hinnat linkistä "Oulun Veden hinnastot ja sopimusehdot". Lisätietoa hinnoista saat myös Oulun Veden asiakaspalvelusta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaOulun Vesi liikelaitos
Muut vastuuorganisaatiotOulun kaupunki
Palvelusta vastaaOulun Vesi liikelaitos
Alue Oulu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Oulun Vesi liikelaitos
Päivitetty: 3.6.2020