suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio: Laukaan kunta

Kehitysvammaisten työ- ja päivätoiminta

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu
Alue: Laukaa
Palvelun kieli: suomi

Laukaan kunta järjestää kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työ- ja päivätoimintaa kunnan omana toimintana Taitojen talolla (Kantolantie 442, 41340 Laukaa) ja ostopalveluna mm. Puustellin työkylässä ja Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön työtoiminnoissa.

Taitojen talolla järjestetään työ- ja päivätoiminnan aktiviteetteja pienryhmissä. Työtoiminnassa tehdään mm. pienimuotoisia puu- ja vihertöitä, sekä ser-purkutyötä. Työ- ja päivätoimintaa järjestetään asiakkaan yksilöllisestä tarpeesta 1-5 päivään viikossa.


Toimi näin

Kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden työ- ja päivätoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä palvelupäällikköön tai Taitojen talolle (040 6417 976). Lisätietoja löydät myös verkkosivulta.


Kenelle ja millä ehdoin

Työ- ja päivätoimintaa järjestettäessä vaikeavammaisena henkilönä pidetään työkyvytöntä henkilöä, jolla vamman tai sairauden aiheuttaman erittäin vaikean toimintarajoitteen vuoksi ei ole edellytyksiä osallistua sosiaalihuoltolain mukaiseen työtoimintaan ja jonka toimeentulo perustuu pääosin sairauden tai työkyvyttömyyden perusteella myönnettäviin etuuksiin.

Palvelu on maksuton.

Työ- ja päivätoiminta, sekä kuljetukset ovat asiakkaalle maksuttomia, mutta aterioista peritään maksu.


Palvelun toteuttaa: 
Laukaan kunta
Mm. Puustellin Tuki ry., Keski-Suomen Vammaispalvelusäätiö (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)