suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sipoon kunta

Kasvuyrityspalvelut

  • Palvelu
  • Sipoo
  • Julkinen palvelu

Tarjoamme neuvontaa ja tukea kasvuyrityksille, joilla on hyvin valmisteltu liiketoimintasuunnitelma. Meiltä saat ammattitaitoista asiantuntijapalvelua uuden liiketoimintasi vakiinnuttamiseen ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

Jalostamme yritysideastasi kannattavaa liiketoimintaa tiiviissä yhteistyössä sinun ja asiantuntijoiden kanssa. Räätälöimme yritystoiminnan suunnittelu-, kehittämis- ja rahoituspalvelut yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Sipoon kunta tarjoaa monipuolisia palveluita kasvuyrityksille yhteistyössä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) kanssa.

Markkinoiden aktiivinen seuranta, mahdollisuuksien tunnistaminen ja tulevaisuuden ennakointi antavat hyvän pohjan kasvun suunnittelulle. Ensin on hyvä käydä läpi onko kasvun edellytykset kunnossa.

Kasvusuunnitelma tuo tavoitteellisuutta ja konkretiaa etenemiseen sekä helpottaa viestimisessä laajemmin omalle henkilöstölle tai esimerkiksi rahoittajalle. Yrityksesi kasvu ja muutos alkavat omistajien ja johdon tahtotilasta. Jos haluat kasvattaa yritystäsi, sinun on valmistauduttava myös itse kasvamaan. Kotipesän kunnon lisäksi kasvuun ja uudistumiseen tarvitaan tahtoa, kykyä ja asennetta. Autamme mielellämme kasvun eväiden kartoittamisessa ja matkan valmistelussa.

Toimi näin

Voit tutustua palveluihin Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) verkkosivuilla.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSipoon kunta
Palvelusta vastaaSipoon kunta
Alue Sipoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Sipoon kunta
Päivitetty: 22.9.2021