suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Maanmittauslaitos

Kartat ja karttatulosteet

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Kartta on mahdollista hankkia joko painettuna karttana tai karttatulosteena valitulla rajauksella ja tietosisällöllä.

Karttatuloste on mahdollista saada tulostettuna eri materiaaleille: paperi, säänkestävä muovi ja säänkestävä kangas. Tilatessaan karttatulosteen asiakas saa maksutta saman kartan myös PDF-tiedostona. Karttatuloste on mahdollista saada myös pelkästään PDF-tiedostona, mutta tällöin ...

Toimi näin

Kartta on helpointa hankkia Karttapaikka -verkkopalvelusta. Palvelusta saa sekä painettuja karttoja että karttatulosteita. Painetusta kartasta valitaan ensin tuotetyyppi ja sen jälkeen indeksikartalta kartta halutusta kohdasta.

Palvelussa voi kokeilla erilaisten aluerajausten, kokojen, mittakaavojen ja esitystyylien vaikutusta karttatulosteen ulkoasuun. Kun sopivat valinnat ovat löytyneet tulostetilaus siirretään ostoskoriin ja maksetaan. Asiakas saa kartan PDF-tiedostona välittömästi käyttöönsä (latauslinkki toimitetaan asiakkaan sähköpostiin). Graafiset karttatulosteet ja painetut kartat toimitetaan postitse muutamassa päivässä.

Kenelle ja millä ehdoin

Karttatulosteet ovat räätälöityjä asiakastuotteita, joten niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, ellei tuotteessa ole materiaali- tai vastaavaa virhettä. Virheeksi ei katsota asiakkaan tekemiä valintoja tulosteeseen kuten esimerkiksi aluerajaus, kartan tietosisältö tai esitystyyli.

Painetulla kartalla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Karttapaikka -palvelussa tuote on maksettava tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla.

Palvelun toteuttaa

Maanmittauslaitos

Palvelusta vastaa

Maanmittauslaitos
Tekstistä vastaa: Maanmittauslaitos
Päivitetty: 5.7.2023