suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kaarinan kaupunki

Kaarina suun terveydenhuolto

  • Palvelu
  • Kaarina
  • Julkinen palvelu

Alle 18-vuotiaana sinut kutsutaan hammashoitoon oman hoitotarpeesi mukaan suuhygienistin vastaanotolle, mikäli olet aiemmin käynyt Kaarinan hammashuollossa. Hammaslääkärille saat ajan aina tarvittaessa ja kutsun  hammaslääkärin tekemään tarkastukseen ensimmäisellä, viidennellä ja kahdeksannella luokalla. Kuntaan muuttavien tulee itse varata ensimmäinen käyntiaika. Alle 18 -vuotiaille hammashoito on maksutonta, 18-vuotta täyttäneille maksullista.                                                                                                                                                                      18-vuotta täytettyäsi  voit varata tarkastusajan hammaslääkäriltä. Mikäli olet ollut aiemmin Kaarinan hammashuollossa tarkastuksessa, sinulle on tehty hoitosuunnitelma, jossa on määritelty tarkastusvälit ja seuraavan tarkastuksen ajankohta. Kaikille tarkastusaikaa varaaville annetaan valmis aika viimeistään kuuden kuukauden sisällä.

Tausta ja lainsäädäntö

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Suun terveydenhuollon palvelut toimivat yhteistyössä erikoissairaanhoidon, muun terveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKaarinan kaupunki
Palvelusta vastaaKaarinan kaupunki
Alue Kaarina
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kaarinan kaupunki
Päivitetty: 7.10.2021