suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Virolahden kunta

Kaakon kaksikon tukipalvelut

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kaakon kaksikon tukipalvelut tuottaa organisaatioiden talous- ja henkilöstöpalvelut sekä vastaa molempien kuntien tietojärjestelmistä ja tietoturvasta.

Taloushallinnossa hoidetaan osto- ja myyntireskontrat ja kirjanpitoasiat.

Henkilöstöhallinto ylläpitää henkilöstöpoliittista ohjelmaa ja henkilöstörekisteriä sekä hoitaa palkanmaksuun ja työhyvinvointiin liittyvät tehtävät. Rekrytoinnit kuntaan hoidetaan hajautetusti toimialojen vastuuhenkilöiden kautta tai virkojen/toimien avoimeksi tullessa sisäisen ja ulkoisen haun menetelmin.

Ruokapalvelut tuotetaan Kaakon kaksikon alueen keskus- ja jakelukeittiöissä. Keskuskeittiönä toimii Villinrannan palvelukeskuksen keittiö. Keittiö pyrkii vastaamaan tilauskahvituksiin ja lounaisiin ulkopuolille ruokailijoille.

Toimi näin

Talous: Asiakas voi lähettää sähköisen laskun ostoreskontraan.

Paperilaskut kuntaa voi postittaa osoitteella Virolahden kunta, kyseinen osasto jota laskutetaan, PL 14, 49901 Virolahti

Asiakas saa myyntireskontrasta kunnalta tulevia laskuja ja hän haluaa tehdä siitä oikaisun, tulee ottaa yhteyttä laskuttajaan, jonka yhteystiedot on merkitty laskulle.

Henkilöstöasiat: Työsuhdeasioissa Sinua palvelee hallintojohtaja tai kunkin toimialan toimialajohtaja lautakunnissa. Vastuuhenkiöiden tiedot löytyvät www.virolahti.fi/yhteystiedot -kohdasta kunnan nettisivuilta.

Tietojärjestelmät ja tietoturvapalvelut: Kunnan tietoverkon ylläpitopalvelut ostetaan Kymijoen ICT :tä. Kaakon kaksikon tietojärjestelmä- ja tietoturva-asioissa Sinua palvelee hallintojohtaja, p. 040 199 2146.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVirolahden kunta
Palvelusta vastaaVirolahden kunta
Alue Miehikkälä, Virolahti
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Virolahden kunta
Päivitetty: 29.4.2022