suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Juuan kunta

Juuan kunnan nuoren viljelijän suunnittelutuki

  • Palvelu
  • Juuka
  • Julkinen palvelu

Juuan kunnanhallituksen päätöksen §45 /20.2.2017 mukaan Juuan kunta maksaa nuoren viljelijän suunnittelutukea, joka on tarkoitettu aloittavan maatalousyrittäjän toiminnan suunnittelukustannusten helpottamiseen.

Nuoren viljelijän suunnittelutukea maksetaan tilakohtaiseen 1 500 euron (alv 0 %) ylärajaan saakka. Nuoren viljelijän suunnittelutukea haetaan lomakkeella x ja se palautetaan Joensuun seud ...

Toimi näin

Hakemus tuen saamiseksi on tehtävä kuuden kuukauden kuluessa maatilan hallinnan siirtymisestä. Eri alojen suunnittelijoiden tekemät suunnitelmat kuuluvat myös nuoren viljelijän suunnittelutuen piiriin, kun suunnitelmat täyttävät eri viranomaisten niille asettamat vaatimukset. Myönnetty avustus lasketaan saajansa tuloksi.

Kenelle ja millä ehdoin

Tukeen ovat olleet oikeutettuja alle 40-vuotiaat juukalaisviljelijät, jotka ovat saaneet hallintaansa tukikelpoisen maatilan. Tukikelpoisuuden toteaa maaseutuelinkeinoviranomainen. Tuen maksamisen edellytyksenä ovat myös riittävä ammattitaito ja tilalla tai sen läheisyydessä asuminen.

Palvelun toteuttaa

Juuan kunta

Palvelusta vastaa

Juuan kunta
Tekstistä vastaa: Juuan kunta
Päivitetty: 26.8.2020