suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Porvoon kaupunki

Jätehuolto

  • Palvelu
  • Porvoo
  • Julkinen palvelu

Jätehuollon käytännön tehtävät Porvoossa hoitaa Rosk’n Roll Oy Ab, joka on 12 kunnan yhdessä omistama yhtiö.

Jäteyhtiö huolehtii kiinteistökohtaisen yhdyskuntajätteen keräyksen järjestämisestä, yhdyskuntajätteen vastaanotosta ja käsittelystä, jäteasemien, ekopisteiden ja sekajätepisteiden ylläpidosta, jätemaksujen laskutuksesta sekä jätehuollon asiakasrekisterin ylläpidosta.

Lisätietoa löytyy Po ...

Toimi näin

Ota yhteys Rosk'n Rollin asiakaspalveluun, kun asiasi on kiinteistösi jätehuollon

aloitus

lopetus

tilapäinen keskeytys

tyhjennysvälit

laskussa oleva virhe

Tausta ja lainsäädäntö

Jokainen, joka tuottaa jätettä, on jätelain mukaan velvollinen huolehtimaan jätteistään asianmukaisesti. Mahdollisimman suuri osa jätteestä tulee lain mukaan lajitella ja kierrättää tai käyttää muuten hyödyksi.

Asumisessa syntyvän yhdyskuntajätteen jätehuollon järjestämisestä vastaa kunta. Osan jätteistä asukkaat voivat viedä kiinteistön omiin jäteastioihin, ja osa jätteistä tulee viedä alueelliseen keräys- tai vastaanottopaikkaan. Kunnan on järjestettävä myös vaarallisen jätteen vastaanotto ja käsittely.

Tiettyjen jätteiden, kuten sähkö- ja elektroniikkaromun, akkujen ja paristojen, pakkausjätteiden, paperijätteiden ja ajoneuvojen renkaiden, alueellisesta vastaanotosta vastaavat niiden valmistajat ja maahantuojat, joiden järjestämiin vastaanottopaikkoihin jätteitä voi toimittaa.

Palvelun toteuttaa

Rosk 'n Roll -jätehuoltopalvelu

Muut vastuuorganisaatiot

Rosk 'n Roll -jätehuoltopalvelu

Palvelusta vastaa

Porvoon kaupunki
Tekstistä vastaa: Porvoon kaupunki
Päivitetty: 31.5.2022