suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Jämsän kaupunki

Jämsän matkailuinfo

  • Palvelu
  • Jämsä
  • Julkinen palvelu

Jämsän kaupungin matkailuneuvonta palvelee Jämsän ja Himoksen matkailijoita sekä paikkakuntalaisia matkailuun ja vapaa-ajanviettoon liittyvissä asioissa.

Kaupungin neuvonta ja matkailuinfo sijaitsevat Keskuskadulla, Jämsän keskustassa. Voit asioida Jämsä-Infossa henkilökohtaisesti, sähköpostitse tai puhelimitse.

Matkailuneuvonnasta saat vinkkejä lomallesi, esitteitä ja karttoja. Käytössäsi on myös asiakaspääte. Matkailuvinkkejä löydät myös Himos-Jämsä verkkosivuilta, Facebookista ja sähköiseltä infotaululta. Halutessasi lähetämme Himoksen ja Jämsän esitteitä myös postitse.

Jämsästä löytyy runsaasti mökkimajoitusta sekä idyllistä maatila- ja huonemajoitusta sekä leirintäalueita. Suosittu matkailukeskus Himos ja lukuisat matkailuyritykset tarjoavat monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Talvi aktiviteetteja löytyy runsaasti esimerkiksi laskettelun, hiihdon, retkiluistelun ja jääuinnin merkeissä. Vauhdin hurmaa ja tunnelmaa tarjoavat ajelut koiravaljakolla tai moottorikelkalla. Kesällä voi harrastaa golfia ja frisbeegolfia, paintballia, pyöräillä maaseudulla, maastossa ja pumptrack-radalla. Kauniit maisemat, joet, kosket ja isot vesistöt luovat hienot puitteet rentouttavalle lomalle. Päijänne, Wanhan Witosen-melontareitti ja Isojärven kansallispuisto tarjoavat hienoja luontoelämyksiä. Himoksen kesäfestivaalit ja sadat tapahtumat tuovat vaihtelua ja juhlaa arjen keskelle.

Matkailuinfosta saat tietoa myös seudun luontokohteista, museoista ja muista käyntikohteista.

Toimi näin

Jämsän matkailuneuvonta palvelee sinua sähköpostitse, puhelimitse ja toimipisteessämme Jämsän keskustassa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJämsän kaupunki
Palvelusta vastaaJämsän kaupunki
Alue Jämsä
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Jämsän kaupunki
Päivitetty: 18.10.2021