suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Business Tampere

Investointien edistäminen

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Mietitkö yrityksellesi sopivaa sijaintia? Tarjoamme alueesta kiinnostuneille ja seudulla jo toimiville yrityksille henkilökohtaista palvelua sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Keräämme yrityksellesi sijaintipaikan ratkaisemisessa tarvittavia tietoja toiveidesi mukaisesti.

Kartoitamme toimitila- ja tonttivaihtoehdot, esittelemme toimijaverkostoamme ja etsimme alueelta yhteistyökumppaneita. Esittelemme myös kaupunkiseudun osaamista kansainväliselle yritykselle tai välitoimijalle. Kartoituksen aikana sovitaan tapauskohtaisesti myös tapaamisia eri yrityksien tai laitoksien kanssa asiakkaan puolesta. Toimintakartoituksessa selvitetään muun muassa seuraavia asioita: Inno ...

Toimi näin

Ennakkotietoa Tampereen seudun liiketoimintamahdollisuuksista saa muun muassa Business Tampereen internet-sivustolta. Ota myös yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme sähköpostitse tai puhelimitse.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on suunnattu seudulle sijoittumista harkitsevalle, seudulla toimintaansa laajentavalle tai uusia toimipaikka- tai tonttivaihtoehtoja hakevalle yritykselle. Lisäksi palvelua tarjotaan esimerkiksi yritykselle tai muulle sijoittajalle, joka hakee sijoituskohdetta Tampereen seudun yrityksistä.

Palvelun toteuttaa

Business Tampere

Palvelusta vastaa

Business Tampere
Tekstistä vastaa: Business Tampere
Päivitetty: 23.5.2022