suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomen metsäkeskus

Ilmoitus metsätyökohteesta

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Työkohdevälityksen avulla metsänomistaja voi etsiä metsätöille tekijää ja puille ostajaa. Metsään.fi-palvelussa metsänomistaja voi valita tilaltaan metsikkökuviot, joilla on tarvetta metsänhoitotöille tai hakkuille.

Työkohdeilmoitus esitäytetään Metsäkeskuksen metsävaratietojen perusteella, mutta metsänomistaja voi halutessaan täydentää ja muuttaa ilmoituksen tietoja. Metsänomistaja voi valita, ketkä alueen toimijoista saavat ilmoituksen. Metsään.fi-palvelussa mukana olevat metsäpalvelujen tuottajat ja puun ostajat voivat hakea ilmoituksia hoitotöistä ja hakkuista esimerkiksi kunnan, mutta myös hakkuutavan, puutavaralajin tai hoitotyön perusteella.

Metsänomistajat, jotka eivät ole mukana Metsään.fi-palvelussa voivat ilmoittaa työkohteita välitykseen paperilomakkeella. Paperilomakkeet toimitetaan Metsäkeskuksen toimipaikkoihin sähköpostin liitetiedostona tai postitse.

Toimi näin

Kirjaudu Metsään.fi-palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Uuden työkohdeilmoituksen saat tehtyä metsätilan omien tietojen kautta. Työkohdeilmoitukselle valitaan metsikkökuviot, joilla on tarvetta metsänhoitotöille tai hakkuille. Lisäksi palvelu ohjaa täydentämään muut tarvittavat tiedot.

Toinen vaihtoehto on hakea paperinen työkohdevälitys-lomake Metsäkeskuksen verkkosivuilta: www.metsakeskus.fi/lomakkeet. Lomakkeen voit toimittaa Metsäkeskuksen toimipaikkoihin sähköpostin liitetiedostona tai postitse.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSuomen metsäkeskus
Palvelusta vastaaSuomen metsäkeskus
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Suomen metsäkeskus
Päivitetty: 24.6.2020