suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Taivalkosken kunta

Ikäihmisten vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Taivalkoski
  • Julkinen palvelu

Olet ikääntynyt ja haet Taivalkoskelta vuokra-asuntoa läheltä palveluja. Aivan keskustan tuntumassa lähellä kotihoidon palveluja on Vanhustentaloyhdistys ry:llä 31 vuokra-asuntoa ja Kaakkuritie 5:ssä Taivalkosken kunta vuokraa kuutta asuntoa.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea Taivalkosken kunnan Kiinteistö Oy Siikataival omistamia vapaina olevia vuokra-asuntoja.

Toimi näin

Voit hake Taivalkosken Vanhustentaloyhdistys ry:n ja Kiinteistö Oy Siikataival vapaita vuokra- asuntoja asuntohakemuskaavakkeella, joita löytyy Kiinteistötahkolan ovelta alemmasta postilaatikosta ja kaavakkeen palautus ylempään laatikkoon.

Soittaminen kannattaa aina ja hakea voi myös sähköpostilla asiakaspalvelu.taivalkoski@kiinteistotahkola.fi tai oiva.keranen@kiinteistotahkola.fi. Hakemukseen tulee merkitä että hakee vanhusten asuntoja.

Kotihoidon palveluohjaaja antaa lisätietoja Kaakkurintie 5 vuokra-asunnoista.

Kenelle ja millä ehdoin

SAS - työryhmä valitsee palvelutarpeen perusteella asukkaat Kaakkuritie 5 vapaina oleviin vuokra-asuntoihin.

Palvelu on maksullinen.

Vuokra-asuntojen välitys on maksutonta. Kotihoidon palveluohjaajan palvelutarpeen arviointi on maksutonta. Asunnon vuokraaja maksaa takuumaksun ja vuokran sekä siihen liittyvät muut maksut mm. sähkö, vesi. Tarkemmat tiedot maksuista antaa Palveluohjaaja ja Kiinteistötahkolan isännöitsijä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTaivalkosken kunta
Palvelusta vastaaTaivalkosken kunta
Alue Taivalkoski
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Taivalkosken kunta
Päivitetty: 10.12.2020