suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Ikäihmisten vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Posion kunnalla on ikäihmiselle tarkoitettuja vuokra-asuntoja Valkaman palvelukeskuksessa 26 asuntoa sekä Valmankodin C-siiven alakerrassa 8 asuntoa.

Palvelukeskus Valkaman asunnot sisältävät tupakeittiön, makuuhuoneen, eteisen, kylpyhuoneen ja lasitetun parvekkeen ja niiden koko vaihtelee 39 ja 56 m2 välillä. Palvelukeskuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä, huonekohtaiset lämpö- ja savutunnistimet sekä kamera- ja kulunvalvonta.

Valmankodin kiinteistössä sijaitsevat vuokra-asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, joiden asuinpinta-ala on 32 - 48 m2. Kiinteistössä on automaattinen paloilmaisinjärjestelmä.

Asuntoja haetaan asuntohakemuksella, jota on saatavilla perusturvatoimistossa, kunnan virastotalolla ja Posion kunnan internet-sivuilla.

Toimi näin

Voit hakea asuntoja asuntohakemuksella, jota on saatavilla perusturvatoimistolla, kunnan virastotalolla ja Posion kunnan internet-sivuilla.

Toimita täytetty hakemus perusturvatoimistoon. Toimistosihteeri kirjaa saapuneet hakemukset ja toimittaa ne edelleen vanhustyön sosiaalityöntekijälle.

Hakemukset käsitellään SAS-ryhmässä, joka myös tekee päätökset asukasvalinnoista. Asukkaaksi valitulle ilmoitetaan valinnasta.

Kenelle ja millä ehdoin

Posiolaiset ikäihmiset

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPosion kunta
Palvelusta vastaaPosion kunta
Alue Posio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 26.4.2021