suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Ikäihmisten palveluohjaus

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Ikäihmiset ja omaiset saavat neuvontaa ja ohjausta palveluihin liittyvissä kysymyksissä asiakasohjaajalta. Tukipalveluita, kotihoitoa ja yli 65-vuotiaiden omaishoidon tukea hakevat henkilöt hakeutuvat palveluihin ottamalla yhteyttä asiakasohjaajaan. Asiakasohjaaja kartoittaa alustavan palvelutarpeen ja avustaa tarvittavien hakemuksien täyttämisessä. Neuvonta on luottamuksellista ja maksutonta.

Saat palvelujen hakulomakkeita ja neuvoja lomakkeiden täyttämisessä myös kaupungintalon, Merimaskun, Rymättylän ja Velkuan palvelupisteistä.

Lisäksi Naantalin terveyskeskuksessa työskentelevä sosiaalityöntekijä selvittää terveyskeskusosastolla olevien potilaiden yksilöllisten sosiaalipalveluiden-, tuen- ja etuuksien tarvetta sekä neuvoo niiden haussa. Ota yhteyttä sosiaalityöntekijään myös sotaveteraanikuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Toimi näin

  • Ota yhteyttä asiakasohjaajaan jos haet tukipalveluita, kotihoitoa tai yli 65-vuotiaiden omaishoidon tukea.
  • Kaupungintalon, Merimaskun, Rymättylän ja Velkuan palvelupisteistä saat hakulomakkeita ja neuvoja lomakkeiden täyttämisessä.
  • Terveyskeskusosastolla olevat potilaat voivat ottaa yhteyttä terveyskeskuksessa työskentelevään sosiaalityöntekijään sosiaalipalveluihin-, tukiin- ja etuuksiin liittyvissä asioissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNaantalin kaupunki
Palvelusta vastaaNaantalin kaupunki
Alue Naantali
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 13.10.2020