suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hangon kaupunki

Ikääntyvien palveluohjaus

  • Palvelu
  • Hanko
  • Julkinen palvelu

Kunta tarjoaa ikääntyvälle neuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluiden käytössä. Palveluohjaaja kertoo, mitä palveluita ikääntyvälle on tarjolla kotiin ja mitä palveluita voi saada kodin ulkopuolella. Hän opastaa palveluihin hakeutumisessa ja kertoo, mitä niiden käyttö edellyttää. Neuvontaa saa tarvittaessa myös taloudellisten tukien hakemiseen ja niiden yhteensovittamiseen. Palveluohjaaja opastaa myös muiden kunnan tuottamien palveluiden pariin. Ikääntyvä voi saada palveluohjausta esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä.

Toimi näin

Ota yhteyttä iäkkäiden palveluohjaajaan

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Ikääntyville tarjotaan ohjausta ja neuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluiden käytössä. Neuvojat kertovat, mitä palveluita ikääntyville on tarjolla kotiin ja mitä palveluita voi saada kodin ulkopuolella. He opastavat palveluihin hakeutumisessa ja kertovat, mitä niiden käyttö edellyttää. Neuvontaa saa tarvittaessa myös taloudellisten tukien hakemiseen ja niiden yhteensovittamiseen.

Ikääntyvä voi saada neuvontaa esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Palveluohjaajat voivat tehdä palveluihin liittyviä päätöksiä.

Perustiedot

Palvelusta vastaaHangon kaupunki
Palvelun toteuttaaHangon kaupunki
Alue Hanko
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Hangon kaupunki
Päivitetty: 29.1.2019