suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Janakkalan kunta

Ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden asiakasohjaus

  • Palvelu
  • Janakkala
  • Julkinen palvelu

Toiminnan tavoitteena on edistää ikääntyvien sekä vammaisten henkilöiden hyvinvointia koko Janakkalan alueella.

Asiakkaat saavat ohjausta ja neuvontaa ottamalla yhteyttä asiakasohjauspuhelimeen. Tarvittaessa asiakkaalle sovitaan palvelutarpeen arviointi kotiin tai tapaaminen palveluista vastaavan asiantuntijan vastaanotolle.

Toimi näin

Asiakasohjauspuhelin palvelee arkisin 8-16. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä. Jos linjamme ovat varattu, kuuntele nauhoite ja toimi ohjeistuksen mukaisesti, niin palveluohjaaja soittaa sinulle mahdollisimman pian.

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakasohjauksen palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyville, vammaisille sekä heidän omaisilleen ja läheisilleen

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Ikääntyville tarjotaan ohjausta ja neuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluiden käytössä. Neuvojat kertovat, mitä palveluita ikääntyville on tarjolla kotiin ja mitä palveluita voi saada kodin ulkopuolella. He opastavat palveluihin hakeutumisessa ja kertovat, mitä niiden käyttö edellyttää. Neuvontaa saa tarvittaessa myös taloudellisten tukien hakemiseen ja niiden yhteensovittamiseen.

Ikääntyvä voi saada neuvontaa esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Palveluohjaajat voivat tehdä palveluihin liittyviä päätöksiä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJanakkalan kunta
Palvelusta vastaaJanakkalan kunta
Alue Janakkala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Janakkalan kunta
Päivitetty: 1.7.2020