suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hollolan kunta

Hollolan kunnan laskujen käsittely

  • Palvelu
  • Hollola
  • Julkinen palvelu

Verkkolasku saadaan suoraan käsittelyyn kunnan ostolaskujärjestelmään ja siksi sen käsittely on nopeampaa kuin paperilaskun, joka joudutaan erikseen muuttamaan sähköiseen muotoon ennen käsittelyä. Verkkolaskuista ei myöskään synny kunnalle paperijätettä ja siten myös vähentää syntyvän jätteen määrää.

Toimi näin

Verkkolasku/toimittajaportaali -ohje

Mikäli yrityksenne ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan toimittajaportaaliin, jonka kautta voitte lähettää laskut sähköisenä järjestelmäämme.

Ohjeet portaalin käyttöön löytyvät osoitteesta

https://provincia.fi/sahkoinenasiointi/toimittajaportaali/

Voitte myös lähettää laskunne sähköpostilla. Laskun tulee olla pdf-muotoinen. Yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen. Huomioittehan, että Baswaren PDF-osoite ei ole ns. yhteystieto-osoite eli osoitteeseen ei voi lähettää viestejä tai kyselyjä laskutukseen liittyen.

Laskun yksilöintitiedot ja liitteet

Laskulla on mainittava aina toimituspäivä sekä yksikkö tai yhteyshenkilö, mihin/kenelle palvelut/tavarat on toimitettu. Kaikki asiakkaan antamat tilausviitteet on merkittävä näkyviin laskulle (esim. kustannuspaikka tai hankenumero). Oikeat tilausviitteet nopeuttavat laskun välittymistä oikealle laskun käsittelijälle.

Verkkolaskutusosoitteisiin ei tule lähettää muuta kuin laskut (+ liitteet). Esitteet, hinnastot ja henkilötietolain mukaiset arkaluontoiset dokumentit lähetetään postitse suoraan vastaanottajalle.

Lisätietoja Provincia Oy, (03) 821 4017 tai ostoreskontra@provincia.fi sekä Hollolan kunta, taloussihteeri 044 780 1425.

 

Kenelle ja millä ehdoin

Hollolan kunnan laskutusosoitteet yksiköittäin

1) Hollolan kunta / Palvelualue tai yksikkö            Y-tunnus 0146248-5 PL 1153 00026 BASWARE Laskuoperaattori Basware Oyj                                    Operaattoritunnus BAWCFI22 OVT-tunnus 003701462485 Sähköpostilaskuosoite: hollola@bscs.basware.com

Laskulla tulee näkyä vastaanottajakentässä Hollolan kunnan lisäksi palvelualue sekä yksikkö tai yhteyshenkilö. Yllä oleva laskutusosoite koskee seuraavia Hollolan kunnan palvelualueita ja yksiköitä:

Konsernipalvelut:

Kunnanhallitus ja -valtuusto, tarkastustoimi, vaalit, hallinto- ja viestintäpalvelut, talous- ja kehittämispalvelut, henkilöstöpalvelut, tietohallintopalvelut, hyvinvoinnin koordinointi, sosiaali- ja terveyspalvelut

Hyvinvoinnin palvelualue:

Hyvinvoinnin hallinto, varhaiskasvatuspalvelut, perusopetuspalvelut sekä vapaa-aikapalvelut (kirjasto-, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntapalvelut)

Elinvoiman palvelualue:

Elinvoiman hallinto, kuntatekniikka, liikennepalvelut, elinkeinopalvelut, työllisyyspalvelut, henkilöstöravintola, kaavoitus, maaomaisuuden hallinta, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu, ruokapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut

2) Hollolan kunta / Vesihuoltolaitos                         Y-tunnus 0146248-5 PL 1154 00026 BASWARE Laskuoperaattori Basware Oyj                                      Operaattoritunnus BAWCFI22 OVT-tunnus 003701462485230 Sähköpostilaskuosoite: hollola.vesi@bscs.basware.com

Yllä oleva laskutusosoite koskee ainoastaan Vesihuoltolaitosta. 

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHollolan kunta
Palvelusta vastaaHollolan kunta
Alue Hollola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hollolan kunta
Päivitetty: 28.4.2020