suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lumijoen kunta

Hoitotarvikejakelu

  • Palvelu
  • Lumijoki
  • Julkinen palvelu

Eräiden pitkäaikaissairauksien hoitamiseen kotona tarvitaan hoitotarvikkeita, jotka kunta järjestää tarjolle. Jaettavia hoitotarvikkeita ovat muun muassa avanne-, haavanhoito-, diabetes-, katetrointi- ja dialyysitarvikkeet. Tarjolla on myös vaippoja henkilöille, joiden virtsan- tai ulosteenpidätyskyky on keskivaikeasti tai vakavasti heikentynyt.

Vaippojen tilaus ja haku sovitusti kotihoidosta.

Toimi näin

Ilmaisten hoitotarvikkeiden esim. avanne-, haavanhoito-, diabetes-, katetrointi ja dialyysitarvikkeiden haku terveysasemalta keskiviikkoisin klo 12 – 13, tai sovitusti muuna aikana.

Tiedustelut Paula Oravainen p. 040 081 0910

Vaippojen tilaus ja haku sovitusti kotihoidosta. Tiedustelut Virpi Paakkari 044 3633 296.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitotarvikkeita jaetaan ainoastaan hoitavan lääkärin päätöksellä. Alle 18-vuotiaiden vaipat jakaa terveydenhoitaja. Yli 18-vuotiaiden vaippajakelusta vastaa kotihoito.

Hoitotarvikejakelusta on mahdollista saada kotona toteutettavaan hoitoon tarvittavia erilaisia hoitotarvikkeita kuten mm. diabetes-, avanne-, katetri-, dialyysitarvikkeita. Haavanhoitotarvikkeita on mahdollista saada, kun tarve on pitkäaikainen, pääsääntöisesti yli kolme kuukautta kestävä.

Hoitotarvikkeita jaetaan kotona asuville lumijokisille. Ulkokuntalaisten kohdalla edellytyksenä tarvikkeiden saamiseen on oman kunnan maksusitoumus.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLumijoen kunta
Palvelusta vastaaLumijoen kunta
Alue Lumijoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lumijoen kunta
Päivitetty: 29.10.2021