suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Hoidon suunnittelu SAS

  • Palvelu
  • 4 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Oman hoitosi vanhushuollon piirissä suunnittelee hoidon suunnitteluryhmä, ns. SAS-ryhmä. SAS on lyhenne sanoista selvitä, arvioi ja sijoita.

SAS-ryhmään kuuluvat sijoittajakoordinaattori, sosiaalityöntekijä, senioriohjaaja ja sairaanhoitaja. Tarpeen mukaan konsultoidaan geriatrian erikoislääkäriä. Ryhmä kartoittaa hoidon tarpeesi ja elämäntilanteesi perusteellisesti ja moniammatillisesti.

SAS-ry ...

Toimi näin

Ota yhteyttä senioriohjaajaan tai sijoittajakoordinaattoriin ja täytä hakemuslomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus".

Ryhdymme selvittämään muuta asumismuotoa/intervallihoitoa sinun tai omaistesi tehtyä hakemuksen. Hakemus toimitetaan SAS-ryhmälle, minkä jälkeen aloitetaan kartoitusprosessi. Selvitys toimii tehtävän päätöksen perustana.

Kenelle ja millä ehdoin

Jos kartoitus osoittaa, ettet enää selviä itsenäisestä asumisesta kotihoidon tuesta huolimatta, tarjoamme sinulle asumispaikan heti paikan vapautuessa. Tarjottuamme sinulle asumispaikan sinulla ja omaisillasi on viiden päivän harkinta-aika. Ellet ota paikkaa vastaan, hakemus raukeaa ja sinun on tehtävä uusi hakemus ollessasi valmis muuttamaan tarjottuun asumispaikkaan.

Palvelun toteuttaa

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto

Palvelusta vastaa

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Tekstistä vastaa: Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto
Päivitetty: 30.7.2020