suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raision kaupunki

Harjoitusvuorot

  • Palvelu
  • Raisio
  • Julkinen palvelu

Raisiolaiset yhteisöt voivat hakea vakiovuoroja toiminnan järjestämistä varten. Vuoroja jaetaan talvi- ja kesäkaudeksi erikseen. Liikuntapaikkojen käyttövuorot myönnetään kirjallisesta hakemuksesta ja niistä peritään hinnaston mukaiset maksut. Myöhästyneet hakemukset voidaan ottaa huomioon, jos käyttövuoroja jää jakamatta. Vapaaksi jääneitä vuoroja voi hakea koko kauden ajan. Mikäli aikoja jää, niitä voi antaa mm. raisiolaisille työpaikoille ja yksittäisille ryhmille. Myös ulkopaikkakuntalaiset voivat hakea vapaaksi jääneitä vuoroja.

Liikuntapaikkojen varaustilanteen voi tarkistaa sähköisestä liikuntapaikkojen ajanvausohjelmasta. Vapaita vuoroja voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla: kerttulan.liikuntahalli@raisio.fi

Harjoitusvuorohakemuksen voi ladata pdf-tiedostona kaupungin verkkosivuilta: www.raisio.fi/liikunta

Toimi näin

Vakiovuoroja haetaan palauttamalla harjoitusvuorohakemus annettuun määräpäivään mennessä. Päivämäärät ja palautusosoitteet ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Käyttövuoroja jaettaessa huomioidaan toiminnan luonne, laajuus, laatu ja määrä. Jaossa huomioidaan myös liikuntalajien ja kilpailutoiminnan eri tasojen vaatimukset liikuntapaikan suhteen.

Lajit on jaettu sisä- ja ulkoliikuntalajeihin. Sisäliikuntalajien kilpailu- ja harrastekausi on talvikaudella. Muille lajeille sisäliikuntatilat ovat oheisharjoittelupaikkoja ja päinvastoin. Käyttäjät jaetaan eri ikäryhmiin: lapset ja nuoret (juniorit) sekä aikuiset.

Hakijalle voidaan olla myöntämättä käyttövuoroa tai käyttövuorot voidaan perua, jos hakijalla on maksamattomia käyttövuoromaksuja. Vuorot voidaan peruuttaa myös käytössä ilmenevien epäkohtien tai liikuntapaikan vajaakäytön vuoksi.

Palvelu on maksullinen.

Aikuisten vuoroista peritään hinnaston mukainen maksu. Lasten ja nuorten vuorot ovat maksuttomia.

Perustiedot

Palvelusta vastaaRaision kaupunki
Palvelun toteuttaaRaision kaupunki
Alue Raisio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raision kaupunki
Päivitetty: 25.1.2019