suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Espoon kaupunki

Hammashoito

  • Palvelu
  • Espoo
  • Julkinen palvelu

Suun terveydenhuolto tarjoaa palveluja espoolaisille ja Espoon hoitopaikakseen valinneille. Suun terveydenhuollon tehtävänä on edistää väestön suun terveyttä ja järjestää suun terveydenhuollon palveluja. Käytössä on 12 hyvin varusteltua hammashoitolaa. Ajanvaraus toimii keskitettynä puhelinpalveluna, jossa suun terveydenhuollon ammattihenkilö arvioi potilaan hoidon tarpeen. Hoitoon pääsy määräytyy hoidon tarpeen ja sen edellyttämän kiireellisyyden mukaan. Tutkimuksista ja hoidosta peritään asiakasmaksuasetuksen mukaiset maksut 18 vuotta täyttäneiltä.

Toimi näin

Espoon hammashoidon ajanvaraus ja asiakaspalvelu - Hammashoidon lasku- ja maksutiedustelut: hammashoito.asiakaspalvelukeskus@espoo.fi

Espoon hammashoidon ajanvaraus ja asiakaspa... - Käynnissä olevaa oikomishoitoa koskevat tiedustelut: hammashoito.oikomishoito@espoo.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu espoolaisille.

Huomaathan, että hammashoitoon voit tulla aina vain ajanvarauksella ja terveenä.

Tausta ja lainsäädäntö

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset. Tarvittaessa potilas ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon.

Suun terveydenhuollon palvelut toimivat yhteistyössä erikoissairaanhoidon, muun terveydenhuollon sekä sosiaalitoimen kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEspoon kaupunki
Palvelusta vastaaEspoon kaupunki
Alue Espoo
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Espoon kaupunki
Päivitetty: 8.8.2022