suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Etsivä nuoristotyö on mukana nuoren ihmisen elämään, opiskeluun, varusmiespalvelukseen ja työelämään liittyvissä pienissä ja suurissa pohdinnoissa. Etsivän nuorisotyön tavoite on auttaa nuorta ihmistä selviämään elämässä olevista haasteista. Etsivän nuorisotyön toiminta lähtee nuoren oman kertomuksen pohjalta, tyhjältä pöydältä.

Sinä alle 29-vuotias nuori, jutellaan ja selvitellään asioita yhdess ...

Toimi näin

Ota yhteyttä etsivän nuorisotyön työntekijään omassa kunnassasi. Voit hakea etsivää nuorisotyöntekijää Into ry:n etsivähaulla.

Voit ottaa etsivän työn ohjaajan Maija Peuraan yhteyttä monta kanavaa pitkin niin sosisaalisessa mediassa, puhelimessa kun paikanpäälläkin.

Etsivä nuorisotyö

Facebook ja Instagram: Etsivä Anneli Laulainen

Puh: 050 5951 910

Kauppatie 25

44300 Konnevesi

anneli.laulainen@konnevesi.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille.

Alle 29-vuotias kuntalainen on oikeutettu etsivän nuorisotyön palveluihin.

Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria pääsemään koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen keskusteluun aikuisen kanssa. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa myös yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa tai ase- tai siiviilipalveluksensa.

Palvelun toteuttaa

Konneveden kunta

Palvelusta vastaa

Konneveden kunta
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020