suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karvian kunta

Etsivä nuorisotyö

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Alue

Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen
Palvelun kieli: suomi

Etsivien alueeseen kuuluvat Kankaanpää, Jämijärvi, Honkajoki, Pomarkku, Siikainen, Karvia ja Merikarvia. Palvelusta vastaa Kankaanpään kaupunki.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja on nuorille täysin luottamuksellista.

Toiminnalla ei pyritä korvaamaan käytössä olevia palvelujärjestelmiä, vaan auttamaan nuoria tavoittamaan nämä palvelut.


Toimi näin

Nuori voi ottaa yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla, Facebookin kautta (Etsivä Nuorisotyö Kankaanpää) tai tulemalla tapaamaan ohjaajia Kankaanpään nuorisotila Ketun Goloon. Lisäksi kuka tahansa, jolla on huoli nuoren hyvinvoinnista voi ottaa yhteyttä, olipa hän sitten oma lapsi, sukulaislapsi, naapuri tai ystävä. Nuoren kanssa voidaan sopia myös paikka, missä hän itse haluaisi tavata.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu alle 29-vuotiaille.

Kohderyhmänä ovat 13-28 vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

Palvelu on maksuton.


Tausta ja lainsäädäntö

Etsivä nuorisotyö auttaa koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella olevia nuoria koulutukseen, työhön tai muuhun heidän tarvitsemaan palveluun. Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka työntekijöiden tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivään nuorisotyöhön osallistuminen on nuorille vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyö ottaa yhteyttä alle 29-vuotiaisiin nuoriin, jotka ovat esimerkiksi keskeyttäneet koulunsa, ase- tai siiviilipalveluksensa.


Palvelun toteuttaa: Kankaanpään kaupunki (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)