suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metku

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Imatran kaupunki
Alue: Imatra
Palvelun kieli: suomi

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkun tavoitteena on monipuolistaa ja kehittää lasten ja nuorten kulttuuripalveluja Etelä-Karjalan alueella. Metku tekee yhteistyötä kuntien taide- ja kulttuurilaitosten, koulujen, päiväkotien, erilaista harrastustoimintaa ylläpitävien yhdistysten, seurakuntien, yritysten sekä taiteen ja kulttuurin ammattilaisten kanssa. Sen tavoitteena on edistää lasten ja nuorten taide- ja kulttuuripalvelujen saavutettavuutta maakunnassa viemällä kulttuurin lähelle lapsia ja nuoria kouluihin, päivähoitoon ja kerhoihin. Metku lisää toiminnallaan kulttuuriaktiivisuutta ja -myönteisyyttä. Toimivan yhteistyöverkoston avulla tuetaan myös lastenkulttuurin tuottajia.

Metku on valtakunnallisen Lastenkulttuurikeskusten liitto ry:n jäsen. Toimintaa rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja kunnat.

Maakunnallisia Metkat-lastenkulttuuriviikkoja vietetään vuosittain viikoilla 46 ja 47. Metkat-viikot tarjoavat työpajoja ja ohjelmaa sekä lapsille että myös lasten ja nuorten kanssa toimiville aikuisille koko Etelä-Karjalan alueella.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Imatran kaupunki