suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Erikoissairaanhoidon palvelut

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Heinolan kaupunki
Alue: Heinola
Palvelun kieli: suomi

Heinolan terveyskeskuksessa sinun on mahdollista päästä lähetteellä erikoislääkärin vastaanotolle tai leikkaustoimenpiteeseen. Lähetteen voit saada työterveys-, terveyskeskus- tai yksityislääkäriltä.

Erikoissairaanhoidon vastaanottopalveluja voit saada hoitoa mm. seuraavilla erikoisaloilla:

diabetologia, gastroenterologia, gastrokirurgia, ihotaudit, kardiologia, keuhkosairaudet, kliininen neurofysiologia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, lastentaudit, naistentaudit, neurologia, ortopedia, reumataudit, silmätaudit, sisätaudit, urologia.

Leikaustoimenpidettä tarvitessasi, sinua voidaan hoitaa päiväkirurgisesti gastrokirurgian, korva-nenä-kurkkutautien, naistentautien, ortopedian, silmätautien ja urologian erikoisaloilla. Sinun on mahdollista hoidattaa myös suonikohjut Heinolassa.


Toimi näin

Saat lähetteen perusteella varatusta ajasta vahvistuksen postitse tai puhelimitse. Mikäli varattu aika ei sinulle sovi, voitte soittaa leikkaustoimenpidettä koskevissa asioissa leikkausosastolle ma - pe klo 8 - 16 tai vastaanottoaikaa koskevissa asioissa erikoislääkäreiden ajanvaraukseen ma - pe klo 9 - 14.

Ohjeet tutkimuksiin ja toimenpiteisiin valmistautumisesta sinulle lähetetään kutsukirjeen mukana.


Kenelle ja millä ehdoin

Palveluja saadaksesi sinun tulee olla joko heinolalainen tai olet valinnut hoitopaikaksesi Heinolan. Erikoissairaanhoitoon tarvitset aina lähetteen.

Palvelu on maksullinen.


Palvelun toteuttaa: 
Heinolan kaupunki
Coronaria Oy (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)