suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kauniaisten kaupunki

Englanninkielinen yksityinen päiväkotihoito

  • Palvelu
  • Kauniainen
  • Julkinen palvelu

Kauniaisten Ankkalampi-Duckies avasi ovensa keväällä 2015. Sijaitsemme keskellä idyllistä Kauniaista, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Olemme sekä luonnon että kaupunkimaiseman ympäröimänä. Tilamme ovat vastaremontoidut ja kotoisat. Tarjoamme päivähoitoa turvallisessa ympäristössä.

Olemme toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti. Käytämme päivittäin kaikissa arjen toimissa sekä englantia että suomea. Leikimme ja laulamme molemmilla kielillä päivittäin. Tavoitteenamme on kielen omaksuminen luonnollisissa yhteyksissä ja lapsille mieluisissa puuhissa.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitoa voi saada lapsi, joka ei ole vielä oppivelvollinen.

Myös oppivelvollisuusikäinen voi saada päivähoitoa, jos erityiset olosuhteet sitä vaativat eikä hoitoa voida muuten järjestää.

Palvelu on maksullinen.

Yksityisen päiväkotihoidon tarjoajat hinnoittelevat palvelunsa itse.

Tausta ja lainsäädäntö

Voit hakea lapsellesi hoitopaikkaa yksityisestä päiväkodista. Yksityinen päiväkotihoito on yritysten, yhteisöjen tai järjestöjen tuottamaa, viranomaisten valvomaa ja varhaiskasvatuslain säätelemää toimintaa.

Yksityiset päiväkodit voivat tarjota esimerkiksi varhaiskasvatusta eri kielillä tai erityispedagogiikkaa, kuten montessori- tai steinerkasvatusta. Ne voivat painottaa erilaisia harrastuksia tai uskonnollista kasvatusta.

Voit hakea lapsesi varhaiskasvatusmaksuihin Kelasta yksityisen hoidon tukea. Siihen kuuluvat hoitoraha, perheen tulojen mukaan määräytyvä hoitolisä sekä mahdollinen kuntalisä. Kuntalisän maksaa kunta.

Laki lasten kotihoidon ja yksityisen hoidon tuesta

Perustiedot

Palvelusta vastaaKauniaisten kaupunki
Alue Kauniainen
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Kauniaisten kaupunki
Päivitetty: 16.9.2020