suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Eläinlääkäripalvelut, Mikkelin seudun ympäristöpalvelut

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Kaupungineläinlääkärit vastaavat peruseläinlääkintäpalveluiden antamisesta harraste- ja hyötyeläimille.

Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden kaupungineläinlääkäreiden vastaanotot ovat Mikkelissä, Mäntyharjulla ja Kangasniemellä. Toivomme, että keskitätte ajanvaraukset aina kun vain mahdollista eläinlääkärin puhelinvastaanottoajalle.

Toimi näin

Toivomme, että keskitätte ajanvaraukset kaupungineläinlääkärin vastaanotolle ja tilakäynneille aina kun vain mahdollista eläinlääkärin puhelinvastaanottoajalle ja ajanvarauspuhelimeen.

Mikkelin ja Mäntyharjun eläinlääkäriasemilla puhelinvastaanottoajan jälkeen eläinlääkärin tavoittaa kiireellisissä tapauksissa eläinlääkärin omasta puhelinnumerosta klo 15.00 asti ja Kangasniemellä klo 16.00 asti. Tämän jälkeen ottakaa yhteyttä päivystävään eläinlääkäriin. Päivystävän eläinlääkärin puhelinnumeron löydät kohdasta ELÄINLÄÄKÄRIPÄIVYSTYS.

Eläinsuojeluun liittyvissä asioissa sinun tulee ensisijassa ottaa yhteyttä valvontaeläinlääkäriin. Virka-ajan ulkopuolella kiireellisissä eläinsuojelutapauksissa voit olla yhteydessä päivystävään kunnaneläinlääkäriin tai poliisiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Mikkelin seudun eläinlääkintähuollon palvelut kattavat Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun ja Pertunmaan alueet.

Palvelun toteuttaa

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut

Palvelusta vastaa

Mikkelin seudun ympäristöpalvelut
Tekstistä vastaa: Mikkelin seudun ympäristöpalvelut
Päivitetty: 13.3.2024