suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Eläinlääkäripalvelut

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläimen terveydentilan ja sairauksien toteaminen ja hoito sekä eläinlääkinnällisten todistusten antaminen. Palveluihin kuuluu myös eläinten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja tarvittaessa eläimen lopetus.

Konnevedellä eläinlääkäripalvelut ovat ostopalveluita Laukaan kunnalta. Konnevedellä sijaitsee eläinlääkärin toimipiste, jok ...

Toimi näin

Ota yhteys puhelimitse eläinlääkäriin, varataksesi aika vastaanotolle. Katso eläinlääkärin päivystys omassa palvelukuvauksessa.

Yhteystiedot:

Kunnaneläinlääkäri Marja-Liisa Vihavainen 0400 242 261

Kunnaneläinlääkäri Mika Ilves 0400 242 262

Kenelle ja millä ehdoin

Peruseläinlääkäripalvelu muille kuin hyötyeläimille on kunnan vastuulla vain, jos palvelua ei muuten ole saatavilla yhteistoiminta-alueella.

Tausta ja lainsäädäntö

Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläimen terveydentilan ja sairauksien toteaminen ja hoito sekä eläinlääkinnällisten todistusten antaminen. Palveluihin kuuluvat myös eläinten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja tarvittaessa eläimen lopetus.

Peruseläinlääkäripalvelua saa arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikille kotieläimille kaikkina vuorokaudenaikoina. Alueen ympäristöterveydenhuollon järjestäjä voi tuottaa palvelut itse tai hankkia ne yksityiseltä eläinkääripalvelun tuottajalta.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Konneveden kunta
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020