suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Eläinlääkäripäivystys

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Jos tarvitset kiireellistä eläinlääkintäapua arki-iltana, yöllä, viikonloppuna tai arkipyhänä, voit ottaa yhteyttä eläinlääkäripäivystykseen soittamalla päivystysalueen yhteispäivystysnumeroon. Yhteispäivystyspuhelinnumerot ovat maksullisia.

Rovaniemen ja Ranuan alueella päivystää yksi eläinlääkäri, jonka vastaanotto on joko Rovaniemellä tai Ranualla. Ylitornion, Pellon ja Kolarin alueella päivy ...

Toimi näin

Ota yhteyttä päivystävään eläinlääkäriin ainoastaan kiireellistä eläinlääkäriapua varten. Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä arkiaamun puhelinaikana eläinlääkärin ajanvaraukseen.

Tausta ja lainsäädäntö

Virka-ajan ulkopuolella tarvittavaa kiireellistä eläinlääkintäapua saa kunnan eläinlääkäripäivystyksestä. Eläinlääkäripäivystystä saattaa järjestää hyvinvointialue, kunta tai useat kunnat yhdessä.

Pienikokoiset kotieläimet täytyy yleensä kuljettaa vastaanotolle, mutta suurikokoisia eläinlääkäri tulee hoitamaan niiden pitopaikkaan.

Kunta tai hyvinvointialue voi tuottaa päivystyspalvelut itse tai hankkia ne yksityiseltä eläinlääkäripalvelun tuottajalta.

Palvelun toteuttaa

Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto

Palvelusta vastaa

Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto
Tekstistä vastaa: Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto
Päivitetty: 7.12.2022