suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kotkan kaupunki

Eläinlääkäripäivystys

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Eläinlääkäripäivystys pien- ja suureläimille järjestetään Kotkan ja Haminan kaupunkien yhteistyönä. Päivystysalueena ovat tällöin Kotka, Pyhtää, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä. Päivystyspaikka vaihtelee sen mukaan, kuka eläinlääkäreistä on päivystysvuorossa. Osoitteet ovat:

Pyhtää: Alatie 108 E, Heinlahti

Hamina: Teollisuuskatu 16 B, Hevoshaka

Virolahti: Mäkitie 2 B, Virojoki

Toimi näin

Ota yhteyttä päivystävään eläinlääkäriin soittamalla numeroon 0600 14499. Päivystysnumero on maksullinen. Puhelun hinta on 2,04 €/min + pvm arkisin klo 16-22 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 08 - 22. Puhelun hinta on klo 22 ja 8 välisenä aikana kaikkina päivinä 4,06 €/min + pvm.

Tausta ja lainsäädäntö

Virka-ajan ulkopuolella tarvittavaa kiireellistä eläinlääkintäapua saa kunnan eläinlääkäripäivystyksestä. Eläinlääkäripäivystystä saattaa järjestää hyvinvointialue, kunta tai useat kunnat yhdessä.

Pienikokoiset kotieläimet täytyy yleensä kuljettaa vastaanotolle, mutta suurikokoisia eläinlääkäri tulee hoitamaan niiden pitopaikkaan.

Kunta tai hyvinvointialue voi tuottaa päivystyspalvelut itse tai hankkia ne yksityiseltä eläinlääkäripalvelun tuottajalta.

Palvelun toteuttaa

Kotkan kaupunki, Haminan kaupunki

Muut vastuuorganisaatiot

Haminan kaupunki

Palvelusta vastaa

Kotkan kaupunki
Tekstistä vastaa: Kotkan kaupunki
Päivitetty: 17.11.2023